VÄLKOMNA TILL FILMFESTIVALEN 2019

Årets tema är ‘Coctailparty’!

Årets filmfestival kommer sammanfatta 2019-års bästa vågor och stiligaste plask, vilka människor som är mest normala och de som precis börjat. Även dom lite mer torra bidragen är givetvis välkomna. Den eminenta juryn tillsammans med folkets röster kommer avgöra vilka som blir årets vinnare i de olika kategorierna.

Den röda mattan kommer vara ut rullad, marschallerna tända, bubblet bubbla, bara för oss. Kräng på dig bal- eller cocktailklänningen och mingla med Sveriges fikaelit.  Dölj den sura neoprenlukten med rakvatten eller parfym. Ingen filmfestival kommer kunna slå årets! Klipp ihop en film, förbered tacktal, vi förväntar oss att du är förberedd!

Läs mer om att bidra med filmbidrag här.

När: Lördag 9 november 2019 kl. 18:00
Var: Hos Michelle bara några steg från Jonttis.

Hur: Anmäl dig genom att kontakta Michelle på Messenger. Betalning av 230kr gör i samband med anmälan.

Max antal: 25. Först till kvarn!

Västkust Surfski Filmfestival är ett arrangemang arrangerat av just
folk i Västkust Surfski. Vem som helst får komma och vem som helst får vara med och hjälpa till, komma med idéer, röra i grytorna etc.

Medtag egen dricka till middagsmaten/kvällen.