Om festivalen

Västkust Surfski Filmfestival är ett arrangemang arrangerat av just
folk i Västkust Surfski. Vem som helst får komma och vi blir extra glada om ni vill vara med och hjälpa till, komma med idéer, röra i grytorna, hitta på roliga aktiviteter under kvällen etc.
Syftet med festivalen är att vi någon gång skall träffas under andra former än iklädda neopren på havet, sammanfatta den gångna säsongen, dela med oss av våra upplevelser, inspirera varandra, sprida glädje och ha kul. Ta tillfället i akt och kom på ett mycket typiskt Västkust Surfski event.

Bidra med film!

Det är jättekul att se kompisarnas ihopklippta mästerverk från det gångna året. Har du själv några bra klipp? Eller en bra idé? Filma och klipp ihop en kort film som på något vis har med surfski att göra. Filmen ska vara hyfsat högupplöst eftersom vi visar den på storbild, i alla fall 720px format, liggandes.

Tips: Vi har sett otaliga surffilmer/dw rullar senaste åren men trenden svänger mer och mer åt att ha en dialog i filmen. Kanske du kan vlogga? Eller berätta om ett kul minne och klippa in filmsekvenser från äventyret? Eller har du något fiffigt du vill dela med dig av? Någon instruktionsvideo för hur man lagar neoprenbyxorna eller surfskikakan? Låt fantasin flöda och fastna inte vid dw-rulle-grejen.

Lite på skoj delas det ut några vandringspriser till filmer som på något vis faller juryn/deltagarna lite extra i smaken. Vem vill inte vinna Dawid Mockes flipflops liksom? Eller Nikki Mockes gamla paddelblad. Att ha dessa vandringspriser hemma på spiselkransen eller i bokhyllan under ett års tid är hedersamt och bringar tur på framtida downwinds har vi hört.

Alla filmer som skickas in kommer att granskas innan. Kontakta emma@emmalevemyr.se om du har frågor eller färdigt bidrag.

De flesta tidigare bidrag kan du se under ‘Filmbidragen år för år’ i menyn.

Välkomna!

filmfest_2
Alltid god mat på festivalen!