Onsdagsserien 2021

Välkommen till OS – 2021

För att få träffas oftare och paddla tillsammans har vi infört onsdagsserien. Under någon timma paddlar vi en förutbestämd bana. De som vill tävla och paddla så fort de bara kan gör så. De som vill ta det lite lugnare och kanske paddla tillsammans med någon mer erfaren gör det. Innan start pratar vi ihop oss och bestämmer hur många varv på banan var och en tänker paddla. 

Obligatorisk fika för alla deltagare efteråt. Att inte stanna för fika = fikafusk och hanteras av seriens disciplinkommitté 😉


Tid, Paddelvärd, Plats

Onsdag 28 april  Trent Victor, Killingsholmen.

Onsdag 19 maj  Kristin Utbult Öckerö

Onsdag 26 maj Göran och Lilian, Smarholmen Onsala

Onsdag 2 juni Emma, Johan Eltes, Jenny P – Orreviken, Onsala.

Onsdag 9 Juni Örjan Skatt Erik Svalander – Borås – Viaredssjön

Onsdag 18 augusti Anki Johanna Fredrika Pedro – Björlanda

Onsdag 1 september Lars Ström, Elin Aulin – Åsa

Banor: Vanligtvis används öar el bojar för att skapa en rundbana. 1- flera varv paddlas, totalt ca 10 km för de som vill, färre för de som vill.

Målet är att alla ska vara i mål ungefär samtidigt, så att vi kan fika tillsammans och ljuga, skryta eller ödmjukt berätta om kvällens bästa episoder, lärdomar och framtida utmaningar.

Tid? samling ombytt och redo kl 18.00.

Anmälan & Avgift

Anmälan görs i respektive facebook-event på Västkust Surfski. Anmälningsavgiften på 50kr är ett självkostnadspris för fika, direkt till paddelvärden. Anmälan och avgift är bara till för att vi ska kunna förbereda det viktigaste – fika. Alternativ anmälan via mejl/SMS/swish direkt till paddelvärden.