Gemensam träning

Träningsgrupp Kungsbackafjorden
2021 fortsätter vi att träna intervaller på tisdagar kl 18-19.30. Sök medlemsskap i Facebookgruppen ’jonttis bull- & surfskiträningsgrupp’ om du vill hänga med på träningarna. Vi kör med gummibandsprincipen för att alla paddlare oavsett nivå skall kunna vara med. Hårt, socialt och oftast fika och mycket skratt efteråt.

Första träningstillfälle blir tisdag 6a april. Väl mött!


Träningsgrupp Killingsholmen
2020 Paddlar vi torsdagar kl 17.30 (paddelklara i vattnet) och vintertid på helgerna enligt överenskommelse. Vi tar hänsyn till allas olika fart och cirklar runt öar, surfar i sunden och hämtar upp de långsammare. Vi lär ut en del trix och hjälps åt att tipsa om hur man kan effektivisera paddling och utrustning. Oftast fika i sjöboden efteråt. Håll gärna utkik på VäskustSurfski på Facebook. Alla är välkomna och man kan även ansluta på vattnet utanför Killngsholmen, hör gärna av er om ni tänker dyka upp.
Socialt och trevligt!

Nytt för i år är att vi kör en onsdagsserie fem tillfällen innan sommaren. Man väljer själv om man vill tävla eller se det som ett träningspass, men socialt blir det i vilket fall. Läs mer här: