Västkust Surfski – Sveriges andra surfskiklubb.

Nytt för i år – bli medlem!
Västkust Surfski var från början ’bara’ en grupp på Facebook och en skön community. 2017 var vi fortfarande en skön community men ville mer.  Då blev Västkust Surfski medlem i Svenska Kanotförbundet (under det officiella namnet Västkust Surfskiklubb). Anledningen till medlemskapet var att vi som förening vill ha möjligheten att arrangera egna surfskitävlingar (Vågryttaren t ex) där alla deltagare ska vara försäkrade.

Så, nu 2018 kommer du kunna bli medlem i föreningen och som medlem kan du välja att ansöka om licens. En licens är mestadels en försäkring, en olycksfallsförsäkring under träning och tävling samt under resa till och från tävling och träning. Att bli medlem i föreningen Västkust Surfski innebär alltså att du kan tävla för Västkust Surfski. Cool va?

Vilka behöver licens?
-De som ska tävla i surfski i Sverige och utomlands. Ska du bara ställa upp i någon enstaka tävling kan engångslicens köpas på tävlingsdagen à 100kr.

-De som vill ha en olycksfallsförsäkring som gäller under träning och tävling. Inte alla olycksfallsförsäkringar täcker för surfskipaddling och andra s.k. ”extremsporter”. Läs det finstilta i villkoren till din olycksfallsförsäkring!

Varför bli medlem?
Det finns fler anledningar än att tävla och ta del av licens-försäkring.

För er som nyttjar Jonttis bryggförening vid Kungsbackafjorden mer än sporadiskt är ett medlemskap i Västkust Surfski mycket önskvärt, eftersom vi som klubb kommer betala bryggföreningen en slant varje år för att vi nyttjar stället (väg, parkering, ramp, omklädningsbod). Var med och bidra!

Som medlem blir det billigare att vara med på diverse tävlingar och event vi anordnar.  Vi hoppas också på sikt kunna ordna fler events för just våra medlemmar och idéerna flödar redan.

Kanotförsäkring
Vi hoppas också kunna erbjuda en klubbförsäkring för din(a) surfski som ska försäkra din surfksi både i Sverige och utomlands och gälla även under tävling. De flesta kanotförsäkringar som många av oss tecknat täcker inte allt detta. Ni som är intresserade av en försäkring för er surfski ange detta då ni mejlar om medlemsskap. Ange surfskimodell, årsmodell, tillverkningsnummer (om det finns), värde båt, värde ink paddlar. Vi kommer sedan att få en offert från försäkringsbolaget som vi tillsammans får ta ställning till.

Medlemsavgifter
2018 kommer vi att erbjuda ett medlemsskap med eller utan licens. Utan licens: 200kr. Med licens 300kr.

Ansök idag genom att mejla: bli_medlem@westcoastsurfski.se. Ange namn, adress, personnummer, och vilket medlemskap du önskar, samt ev info för försäkring.

När du blir medlem får du några coola klistermärken som du kan sätta på din paddel och på din surfski (och varför inte på bilen?), så syns du bättre på havet.