Onsdagsserien 2022

Välkommen till OS – 2022

För att få träffas oftare och paddla tillsammans har vi infört onsdagsserien. Under någon timma paddlar vi en förutbestämd bana. De som vill tävla och paddla så fort de bara kan gör så. De som vill ta det lite lugnare och kanske paddla tillsammans med någon mer erfaren gör det. Innan start pratar vi ihop oss och bestämmer hur många varv på banan var och en tänker paddla. 

Obligatorisk fika för alla deltagare efteråt. Att inte stanna för fika = fikafusk och hanteras av seriens disciplinkommitté 😉


Tid, Paddelvärd, Plats

Onsdag 11 maj Örjan Skatt  – Borås – Viaredssjön

Onsdag 25 maj  Emma och Johan,  Orreviken Onsala.

Onsdag 8 juni Göran och Lilian, Smarholmen Onsala

Onsdag 22 juni   vakant

Onsdag 6 juli vakant

Onsdag 24 augusti vakant

Onsdag 24 augusti Anki Johanna Fredrika Pedro – Björlanda

Onsdag 7 september. Kristin Utbult Öckerö

 

 

Banor: Vanligtvis används öar el bojar för att skapa en rundbana. 1- flera varv paddlas, totalt ca 10 km för de som vill, färre för de som vill.

Målet är att alla ska vara i mål ungefär samtidigt, så att vi kan fika tillsammans och ljuga, skryta eller ödmjukt berätta om kvällens bästa episoder, lärdomar och framtida utmaningar.

Tid? samling ombytt och redo kl 18.00.

Anmälan & Avgift

Anmälan görs i respektive facebook-event på Västkust Surfski. Anmälningsavgiften på 50kr är ett självkostnadspris för fika, direkt till paddelvärden. Anmälan och avgift är bara till för att vi ska kunna förbereda det viktigaste – fika. Alternativ anmälan via mejl/SMS/swish direkt till paddelvärden.